Απερχόμενος Πρόεδρος του Ινστιτούτου

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κος Γιώργος Αππιος ο οποίος παραδίδει τη σκυτάλη στο νέο Πρόεδρο, διετέλεσε Πρόεδρος του CIFS για 2 συνεχόμενες διετίες δηλαδή την περίοδο από 1/1/2020-31/12/2023 η οποία είναι η μεγίστη  συνεχόμενη θητεία Προέδρου που προβλέπει το Ιδρυτικό Έγγραφο του CIFS.

 Ο κος Γιώργος Άππιος πραγματικά αγκάλιασε το Ινστιτούτο μας, προσφέροντας τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τον χρόνο του για να υλοποιηθούν οι στόχοι του CIFS οι οποίοι είναι ουσιαστικά, η συνεχής επιμόρφωση και ανάπτυξη όχι μόνον των Τραπεζικών Υπαλλήλων αλλά και όλων των επαγγελματιών του Χρηματοοικονομικού Τομέα της Κύπρου.

Επί της θητείας του κου Άππιου υπογράφηκε η νέα συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας στην Κύπρο με το London Institute of Banking and Finance, η συμφωνία συνεργασίας με την Moody’s καθώς και η Τριμερής Συμφωνία μεταξύ LIBF-CIFS Πανεπιστημίου Κύπρου της οποίας υπήρξε και εμπνευστής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του CIFS ευχαριστούμε τον κο Άππιο για όλα όσα έχει προσφέρει στο Ινστιτούτο μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό στη ζωή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.